Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ποιος είναι ο νόμος της έλξης;

http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.comΠοιος είναι ο νόμος της έλξης;

Ο νόμος της έλξης είναι οπως συνήθως περιγράφεται ως « ο νομος του καθολικού δικαίου" (όπως η βαρύτητα είναι επίσης ένας παγκόσμιος νόμος) που παρέχει στη ζωή σας αυτο στο οποιο εστιάζετε περισσοτερο . Μια αρνητική εστίαση θα προσελκύσει ως επί το πλείστον αρνητικές εμπειρίες, ενώ μια θετική εστίαση θα προσελκύσει ως επί το πλείστον θετικές εμπειρίες.

Ακούγεται αρκετά απλό, έτσι; Σκεφτείτε θετικά, να πάρετε θετικά πραγματα . Σκεφτείτε αρνητικά , να πάρετε αρνητικά . Αλλά υπάρχει κατι περισσότερο σε αυτό από αυτό.

Οι υπάρχουσες γνώσεις σχετικά με το νόμο της έλξης αποκαλύπτουν μια σαφή σύνδεση μεταξύ των σκέψεων, των συναισθημάτων μας, των πεποιθήσεων μας , και των προσδοκιών μας ,με τον κόσμο γύρω μας.

Βασικά, εδώ είναι πώς λειτουργεί αυτο :

Σκέψεις Συναισθήματα + Προσδοκίες Πεποιθήσεις = Πραγματικότητα

Ας σπάσουμε κάθε ένα από αυτά τα συστατικά για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς λειτουργούν από κοινού.

Σκέψεις

Οι σκέψεις σας παρέχουν τη γενική δομή για την πραγματικότητά σας. Μπορείτε αντιλαμβάνεστε το περιβάλλον σας και τα εργαλεία ειναι τα συναισθήματά σας, σύμφωνα με τις σκέψεις σας. Όταν σκέφτεστε θετικά, συνήθως "αισθάνεστε " θετικά.

Με άλλα λόγια, οι θετικές σκέψεις σας κάνουν να νιώθετε καλά, και οι αρνητικές σκέψεις σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα.

Μια κοινή παρερμηνεία είναι ότι οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας. Οι σκέψεις σας στην πραγματικότητα δεν δημιουργούν τίποτα από μόνες τους.

Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινοταν αν «δημιουργούσατε » ό, τι σκέφτεστε; Οι εφιάλτες σας θα γίνονταν πραγματικότητα όλοι , καθώς και κάθε φόβος και ανησυχία που είχατε ποτέ! Όχι, ευχαριστώ δεν ειναι αυτο που θελω !

Στην πραγματικότητα, οι σκέψεις σας πρέπει να ενισχυθούν με συγκίνηση( συναίσθημα ) για να σχηματιστούν στη φυσική πραγματικότητα.

Συναισθήματα

Τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν με ακρίβεια να περιγραφούν ως το "καύσιμο" που δίνει ζωή στις σκέψεις σας. Όταν έχετε κάποια συγκεκριμένη σκέψη ή ιδέα στο μυαλό σας και δημιουργήσετε έντονα συναισθήματα για ή σχετικά με αυτό - θα το φέρετε στη ζωή σας!

Τα συναισθήματα είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την ικανότητά σας να δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας.

Εάν δεν πάρετε τίποτα άλλο μετα από την ανάγνωση αυτής της σελίδας, το πιο σημαντικό πράγμα που θέλω να καταλάβετε είναι η απόλυτη ωμή δύναμη που κρατούν τα συναισθήματά σας!

Αυτός είναι ο λόγος αρνητικές σκέψεις μπορεί να είναι τόσο καταστροφικές. Όταν επικεντρωθείτε σε αρνητικά πράγματα και εκπέμπετε αρνητικά συναισθήματα γι 'αυτά - τα προσελκύετε ! Ομοίως, όταν σκέφτεστε θετικές σκέψεις και εκπέμπετε θετικά συναισθήματα γι 'αυτες - θα τις προσελκύσετε!

Αντιλήψεις και προσδοκίες

Οι πεποιθήσεις σας και οι προσδοκίες σας στην πράξη ειναι οι θυρωροί για την πραγματικότητά σας. Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά προσπαθείτε να σκεφτείτε και να αισθάνεστε θετικά, μια περιοριστική πεποίθηση ή αρνητική προσδοκία έχει τη δυνατότητα να σας απομακρυνει απο αυτό που προσπαθείτε να προσελκύσετε. Δεν έχει σημασία πόσες δηλώσεις θα κανετε , πόσο έντονα θα απεικονίσετε τον εαυτό σας με κάτι που θέλετε - αν είστε κάτοχος περιοριστικών πεποιθήσεων σχετικά με αυτό, το υποσυνείδητο μυαλό σας δεν θα σας επιτρέψει να το έχετε! Μπορεί είτε να μην πιστεύετε ότι είναι δυνατόν ή δεν πιστεύετε να το αξίζετε , έτσι δεν θα είναι δυνατό να το παρετε .

Αν νομίζετε ότι έχετε τον περιορισμό των πεποιθήσεων που εμποδίζουν τα πράγματα που προσπαθείτε να προσελκύσετε! Ελατε να περάσουμε από μια πολύ απλή, διαδικασία βήμα-προς-βήμα όχι μόνο για να προσελκύσετε ό, τι θέλετε, αλλά και τη μετατροπή κάθε περιορισμού των πεποιθήσεων που μπορεί να σας κλειδώνουν.

Πριν το κάνουμε, ωστόσο, είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι ο νόμος της έλξης έχει πραγματικά μια επιστημονική βάση. Γνωρίζοντας αυτό θα σας βοηθήσει να πιστεύετε περισσότερο ότι είναι πραγματικά πραγματικός - δεν είναι «όλα στο μυαλό σας "

http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου