Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Η δράση και ο νόμος της έλξης

Η δράση και ο νόμος της έλξης

Ένα άλλο μέρος που πρεπει να γνωρίζετε ειναι αν είναι θα πρέπει να αναλάβετε δράση ή όχι. Όπως έγραψα νωρίτερα, μερικές φορές θα αισθανθείτε μια ώθηση για να αναλάβετε μια συγκεκριμένη δράση, και μερικές φορές οχι .

Υπάρχουν πολλές ανάμικτες απόψεις για την έννοια της δράσης. Μερικοί άνθρωποι αισθάνονται σαν να είναι πάντα απαραίτητο, και άλλοι πιστεύουν ότι μπορεί να είναι καλό, αλλά δεν είναι πάντα απαραίτητο. Εγω ανήκω στην τελευταία ομάδα.

Εδώ είναι αυτό που μπορώ να σας πω από την εμπειρία μου. Υπήρξαν φορές που ανέλαβα δράση και μεγάλα πράγματα συνέβησαν εξ αιτίας της . Υπήρξαν επίσης φορές, όταν εγώ δεν σήκωσα ουτε ένα δάχτυλο και μεγάλα πράγματα συνέβησαν επίσης .

Ένα πράγμα που μου αρέσει στη δράση είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο δραστήριοι . Αντί να περιμένετε αδρανής για κάτι που θέλετε, μπορεί να σας δοθεί η δυνατότητα να αρχίσετε να κινείστε προς την κατεύθυνση αυτή με τη λήψη ενός ή περισσότερων απλών βήματων δράσης.

ΩΣΤΟΣΟ - (και αυτό είναι ένα μεγάλο "όμως"), τα βήματα δράσης που παίρνετε πρέπει να είναι ευχάριστα, δεν πρεπει να είναι δύσκολο ή ακούσιο. Να μην αναλάβετε δράση, επειδή νομίζετε ότι πρεπει ή επειδή δεν μπορείτε να δείτε οποιοδήποτε άλλο τρόπο να γίνει η επιθυμία σας πραγματικότητα. Δώστε στο σύμπαν λίγο περισσότερη πίστη από αυτό! Αφήστε το να εργάζεται για λογαριασμό σας, και εάν αισθάνεστε ότι υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τη διαδικασία τοτε καντε το .

Πώς μπορώ να καταλάβω ότι είμαι στην "Εμπνευσμένη Δράση";

Αυτή είναι μία ερώτηση που μου κανουν πολλοι ανθρώποι. Πώς μπορείτε να δειτε οτι το σύμπαν είναι αυτο που σας που εμπνέει για να αναλάβετε δράση;

Θα είμαι ειλικρινής. Δεν είναι πάντα εύκολο να το καταλάβετε . Μερικές φορές μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση η εμπνευσμένη δράση με ευχες , ή το φόβο με βάση τις σκέψεις οτι η επιθυμία σας δεν θα εκδηλωθεί αν δεν κάνετε κάτι.

Ωστόσο, πιο συχνά η εμπνευσμένη δράση είναι κάτι που θα θελήσετε να κάνετε. Είναι κάτι που σας δίνει φωτιά και θα νιώθετε ενθουσιασμένος, κάτι που φαίνεται πολύ εύκολο και γρήγορο να το ολοκληρώσετε. Συνήθως μια εμπνευσμένη δράση εμφανίζεται με τη μορφή του μιας απροσδόκητης ευκαιρίας, και θα πρέπει να ενεργήσετε γρήγορα για να επωφεληθείτε από αυτό.

Σκεφτείτε το αυτό μην πιέζετε το μυαλό σας και μην αναγκάζετε τον εαυτό σας να αναλάβει δράση κάτι που μπορει να γινει δύσκολο , και θα δείτε τις διαφορές μεταξύ των δύο.

Ένα πράγμα που μπορω να κάνω για να σας ενθαρρύνω να κάνετε είναι να αρχίσετε να αναπτύσσετε τη διαίσθησή σας αμέσως επειδή είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διακρίνετε τις δράσεις που σας εμπνέει το σύμπαν ! Υπάρχουν μερικοί τρόποι για να ενισχυθεί η διαίσθησή σας, αλλά εδώ είναι μερικές απλές οδηγίες για να ξεκινήσετε:

1) Αρχίστε να κανετε καθημερινό διαλογισμό (ή απλά "καθίστε ήσυχα"). Οσο πιο ήσυχο, και πιο ήρεμο είναι το μυαλό σας είναι και πιο χαλαρό σώμα σας, τόσο πιο εύκολα θα μπορέσετε να παρατηρήσετε τη διαίσθησή σας.

Είχατε ποτέ ένα "προαίσθημα" για κάτι; Ή απλά "γνωρίζατε " κάτι ακόμα κι αν δεν είχε καμία πραγματική δυνατότητα να το γνωρίζετε ; Αυτά είναι διαισθητική ιδέα! Είναι συχνά τόσο λεπτό το θεμα που μπορεί να το χάσετε, αν δεν προσέχετε . Καθισμένος ήσυχα σε τακτική βάση, είναι ένας σίγουρος τρόπος για να έρθετε σε επαφή με αυτές τις ιδέες.

2) Ξεκινήστε δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στον τρόπο που αισθάνεστε αρκετές φορές τη διάρκεια της ημέρας. Διαισθητικές ιδέες μπορεί συχνά να εμφανίζονται ως περιπλανώμενα συναισθήματα όπως άγχος, φόβος, επιφυλακτικότητα, και φοβάστε - ακόμα κι αν δεν μπορείτε να δείτε ένα σαφή λόγο για την αίσθηση αυτη .

Ή, μπορεί να παρατηρήσετε πραγματικά σήματα στο σώμα σας , όπως ένταση στους ώμους σας ή το μέτωπο, σφίξιμο ή ανακάτεμα στην κοιλιά σας, κρύα ρίγη, ή οποιοδήποτε αριθμό άλλων αισθήσεων.

3) Όταν το κάνετε παρατηρήσετε ένα αίσθημα ή σωματική αίσθηση που μοιάζει εκτός τόπου. Κάντε ερωτήσεις όπως, «Γιατί είμαι επιφυλακτικός γιατι έχω αυτη την αίσθηση αυτή τη στιγμή; Είμαι έτοιμος να λάβω μια απόφαση που θα έχει αρνητικές συνέπειες; Είναι η διαίσθησή μου που μου λέει να μείνω ι πίσω και αν ναι, γιατί;"

4) Τέλος,μπορείτε επίσης να δώσετε προσοχή στα πιο θετικά μηνύματα που η διαίσθησή σας μπορεί να στείλει! Όπως και όταν συναντάτε μια μεγάλη ευκαιρία βλέπετε τη διαίσθησή σας σαν να ουρλιάζει: «Ναι, πήγαινε και καντο! Αυτό θα είναι φανταστικό!" Τις περισσότερες φορές θα αισθανθείτε ότι μια ισχυρή αίσθηση ενθουσιασμού

Η συνεργασία με τη διαίσθησή σας μπορεί συχνά να σας προκαλέσει σύγχυση στην αρχή, αλλά όσο περισσότερο το κάνετε τόσο πιο εύκολο γίνεται.Πρεπει απλά να θυμάστε να την "ακούτε " και θα μάθετε να αποκρυπτογραφεί τε τα μηνύματα που παίρνετε.
http://o-nomos-tis-elksis.forumgreek.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου